У мережі активно обговорюють новий смішний кадр. У головній ролі виступив російський президент Володимир Путін. Відповідний знімок розлетівся зі швидкістю звуку по інтернету. Світлину опублікував український політолог і блогер Олексій Голубицький в Facebook.

Примітно, що підписники відразу ж помітили і звернули увагу на ноги глави Кремля. Вони зігнулися досить дивним чином. А сам Путін стоїть поруч зі стільцями і дивиться у сторону виходу - на двері.

"Путіна сьогодні на Казанському авіаційному заводі запхали в мікро-літачок. В процесі запихання, судячи з пози, щось пошкодили в механізмі підпор - он як його викрутило", - зазначив Голобуцький.

Звичайно, як і в будь-якому іншому випадку, користувачі мережі не змогли обійти стороною цей кумедний кадр. Деякі з них припустили, що у Путіна просто застарілий механізм, інші ж упевнені, що причина криється в спробі збільшити ріст російського лідера. А дехто набрався сміливості і порівняв Путіна із коником-стрибунцем, мовляв, коліна вигнуті в іншу сторону.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Крім того, один з фоловерів звернув увагу на дещо інше. Йому відразу ж кинувся в очі факт, що всі люди, які знаходились поруч із Путіним пригнулись. Зрозуміло, чому. Щоб не було видно разючої різниці у зрості.

А багато із користувачів коментують, насміхаючись над Путіним: "Кузнечик - коленками назад", "Нормальні пригнулися", "Тіло йому непідконтрольне, кінцівки самі по собі, а тулуб окремо".

Нагадаємо, Саакашвілі розкрив Зеленському слабке місце Путіна: "Ласкаво просимо до клубу". Саакашвілі заявив, що Зеленському потрібно бути обережним.

Як повідомляв "Знай.uа", народний депутат від "Опозиційного блоку" Олександр Вілкул подав і зареєстрував у парламенті проект постанови про звільнення директора Українського інституту національної пам'яті Володимира В'ятровича.

Також "Знай.uа" писав, що Порошенко призначив нових членів ВРП: одним махом узурпував владу.