У понеділок, 20 травня, стало відомо про моторошну трагедію у столиці Куби Гавані - чоловік на авто протаранив натовп людей на популярній набережній столиці.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ, передає Рoliteka.

Відомо, що у страшній ДТП загинули щонайменше троє людей.

Аварія сталася біля набережної Малекон. Серед постраждалих є іноземці. У результаті наїзду одна людина загинула на місці, ще двоє померли в лікарні. Травми різного ступеня тяжкості отримали 23 людини, частина з них госпіталізовані до місцевої лікарні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

лікарня
лікарня

Наразі правоохоронці встановлюють причину трагедії.

Варто нагадати, що винуватиця жахливої аварії у Харькові на Сумській Олена Зайцева завершила прочитання матеріалів справи. Відомо, що суддя прийняв на розгляд її апеляційну скаргу.

Про це стало відомо завдяки інформації прес-служби Харківського апеляційного суду.

Олена Зайцева
Олена Зайцева

"Відкрито провадження за апеляційними скаргами Олени Зайцевої та її захисника Юлії Плетньової. Учасники провадження мають право протягом 10 днів подати заперечення на апеляційні скарги", – йдеться у заяві.

У той же час уточнюється, що апеляційну скаргу другого винуватця аварії – Геннадія Дронова – повернули адвокату для виправлення неточностей.

Зайцева та Дронов
Зайцева та Дронов

"Іншою постановою судді апеляційну скаргу захисника Сергія Перепелиці щодо Геннадія Дронова залишили без руху, оскільки вона не відповідає вимогам статті 420 Кримінально-процесуального кодексу України", – розповіли в прес-службі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 10 травня в Києві сталася аварія - автомобіль "ВАЗ" в'їхав у припарковану вантажівку "МАН". В результаті інциденту загинули двоє військових. Один із загиблих повертався з Операції Об'єднаних сил. Загиблий Богдан Авраменко працював в одному з підрозділів Генштабу.

Нагадаємо, у Києві на пішохідному переході автомобіль марки Renault збив 27-річного чоловіка з його 5-річною донькою. Після аварії винуватець, який не отримав ушкоджень, навіть не викликав швидку.

Як повідомляв аніше Знай.uа, у Києві прогриміли шалені ДТП, патрульні не поділили дорогу з іномаркою.

Також Знай.uа писав про те, що справу Олени Зайцевої цинічно змінюють.