Сімейство принца Вільяма і Кейт Міддлтон прогулялися по саду біля палацу. Відповідні милі фото опублікував Кенсінгтонський палац.

Принц Вільям і його дружина Кейт Міддлтон і троє їхніх дітей – п'ятирічний Джордж, чотирирічна Шарлотта і однорічний Луї проводять час у саду під назвою "Назад до природи". Цей сад герцогиня Кембриджська створила разом з професійними ландшафтними дизайнерами для Виставки квітів у Челсі.

Так, на зворушливих знімках вперше показали, як Луї маля вміє ходити. Джордж і Шарлотта гуляли по місцевості босоніж, а Луї – у синіх туфельках. При цьому Кейт і принцеса Шарлотта обидва були в квітчастих сукнях.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон знялася в незвичайній, як для представника королівської сім'ї, фотосесії. Таким чином Кейт хотіла привернути увагу до того, як важливо проводити час на природі.

Нагадаємо, Меган Маркл вперше познайомила Кейт Міддлтон і принца Вільяма з племінником.

Як повідомляв Знай. ua, Кейт Міддлтон раптово впала в дитинство.

Знай. ua писав, що підступний порив вітру оголив гарячі форми Кейт Міддлтон.