19 травня 2018 року відбулося одне з найкрасивіших і обговорюваних подій року - весілля американської актриси з британським принцом. А вчора герцоги Сассекские відсвяткували першу річницю весілля.
В честь цього Меган і Гаррі оприлюднили у своєму офіційному Instagram відео, в якому показали раніше неопубліковані весільні фото.

"З річницею Їх Королівських королівська високість, герцога і герцогиню Сассекских! Сьогодні виповнюється рік з дня їх весілля. Їх Королівські Високості обмінялися клятвами у каплиці Святого Георгія на території Віндзорського замку 19 травня 2018 року. Пісня This Little Light of Mine була обрана парою для їх рецесії", - сказано у повідомленні.

Сподіваємося, що ви насолодитеся цими моментами і побачите ці закулісні знімки з цього особливого дня. Повідомлення від герцога і герцогині Сассекских.

"Спасибі за всю вашу любов і підтримку зі всього світу. Кожен з вас зробив цей день ще більш значущим для нас", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Щасливий річний ювілей до їхніх королівських висот, герцога та герцогині Сассекс", - йдеться у повідомленні.

Вчора герцог і герцогиня Сассекские відзначали річниця весілля. Рік тому Їх Королівські Високощі обмінялися обітницями в каплиці Св. Георгія в районі Віндзорського замку 19 травня 2018 року.

Вибрана пісня "This Little Light of Mine" була обрана парою для їх рецесії.

"Ми сподіваємося, що вам сподобається пережити цей момент, і побачити деякі фотографії за сценою з цього особливого дня. Повідомлення від герцога і герцогині: Дякуємо вам за всю любов і підтримку від багатьох з вас у всьому світі. Кожен з вас зробив цей день ще більш значущим", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Меган Маркл вперше познайомила Кейт Міддлтон і принца Вільяма з племінником.

Як повідомляв Знай.ua, Кейт Міддлтон раптово впала в дитинство.

Також портал Знай.ua писав, що підступний порив вітру оголив гарячі форми Кейт Міддлтон.