Днями Меган Маркл та принц Гррі отримали свідоцтво про народження їхнього первістка Арчі. Фото документа пара опублікувала на сторінці в Instagram і тут же спливла цікава деталь.

Уважні користувачі мережі і журналісти звернули увагу на те, що в свідоцтві про народження дитини Меган вказана, як "принцеса Об'єднаного Королівства".

За інформацією видання E! News, це вперше, коли Меган Маркл публічно назвали принцесою і в офіційному документі. Втім, насправді, як зазначають, фахівці з королівського етикету, Меган незмінили титул і вона це не чергова її примха.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Історики відзначають, що така традиція стартувала в 1923 році. Тоді леді Елізабет Боуз-Лайон вийшла заміж за принца Альберта і відразу ж стала принцесою, тому про порушення королівських правил тут мова не йде.

"Герцог і герцогиня Йоркська пізніше стали відомі як король Георг VI і королева Єлизавета, батьки королеви Єлизавети II. Преса того часу цікавилася статусом нової герцогині Йоркської. Особистий секретар короля опублікував заяву, в якій говорилося, що згідно з загальним правилом, дружина приймає статус чоловіка, леді Елізабет Боуз-Лайон після заміжжя стала Її Королівською Високістю герцогинею Йоркській зі статусом принцеси", – розповів історик Марлен Кеніг.

Також фахівець стверджує, що вказувати такий титул – це своєрідна традиція і Меган Маркл не порушила протокол, а, як і Кейт Міддлтон, запозичила в свідоцтві про народження сина титул свого чоловіка.

"Гаррі – принц, тому його дружина – принцеса. У Сполученому Королівстві дружина переймає титул чоловіка, якщо тільки її титул не вище" – додав Марлег Кеніг.

Нагадаємо, в мережі спливли еротичні знімки Меган Маркл в обіймах іншого чоловіка.

Як повідомляв портал Знай.ua, Меган Маркл опублікувала невідомі раніше знімки на честь річниці весілля з прицем Гаррі.

Також Знай.ua писав про те, що Королева Єлизавета II через Меган Маркл вперше порушила королівський протокол.