Декілька місяців герцогиня не покладаючи рук створювала ландшафтний дизайн саду Chelsea Flower Garden, який бере участь у квітковій виставці в Челсі. Chelsea Flower Show - щорічна виставка, що проходить в в лондонському районі Челсі, у якій беруть участь відомі люди, все супроводжується унікальним підготовленим шоу.

Герцогиня Кембриджська з принцом Вільямом

Судячи з кадрів, Її Величності королеві Єлизаветі II сподобався результат роботи герцогині Кетрін. На всіх знімках невимушені посмішки королівських осіб навіть не дозволяють закрастись сумнівам, що на виставці могло щось бути не так.

93-річна королева на прогулянці сяяла яскравіше всіх квітів у парку. Вона традиційно підібрала вбрання на виставку - яскраве жовте пальто, під яке традиційно одягла сукню прямого силуету з квітковим принтом. Свій королівський образ доповнила білими рукавичками, лаковою сумкою і улюбленими туфлями. Королева одягла перлинні прикраси і нафарбувала губи рожевою помадою.

Герцогиня Кембриджська і королева Єлизавета II

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

37-річна герцогиня Кембриджська прибула на захід у максі-платті в квітковий принт від бренду Erdem і бежеві босоніжки на платформі. З прикрас на ній були дуже красиві квіткові сережки у вухах. Разом із Кетрін був її чоловік принц Вільям, який супроводжував свою дружину.

Герцогиня Кембриджська і королева Єлизавета II з принцом Вільямом

Крім того, на квіткову виставку прибули герцог Йоркський Ендрю, принцеса Беатріс, граф і графиня Уессекський, герцог і герцогиня Глостерские, принцеса Олександра і принц і принцеса Майкл Кентские, які у вихідні, нагадаємо, видали заміж свою дочку леді Габриэллу Віндзор.

Нагадаємо, річниця весілля Меган Маркл та принца Гаррі: королівська пара поділилася рідкісними фото з церемонії.

Як повідомляв Знай.ua, Кейт Міддлтон раптово впала в дитинство.

Також портал Знай.ua писав, що підступний порив вітру оголив гарячі форми Кейт Міддлтон.