19 травня герцог та Герцогиня Сассекські відзначили першу річницю весілля. Ця пара сьогодні найбільш обговорювала в світі, за їх життям стежать мільйони людей. На початку місяця принц Гаррі та Меган Маркл ще й стали батьками, у них народився первісток Луї.

З перших днів, як Меган з'явилась у життя британського престолоспадкоємця, за нею кважно стежать. Але найбільше, про що писали видання - це порушення нею королівських традицій. З іншого боку, її можна зрозуміти, адже вона американка, у минулому ще й акторка, а тут - на її плечі одразу стільки зобовязань та безліч правил, які звичайним людям не зрозуміти та важко прийняти, - пише "hyser.com".

Меган Маркл та принц Гаррі

Які правила порушила Меган Маркл за останній рік, знехтувавши королівським протоколом

Так, перше - це вечірка під назвою baby shower, яку Меан Маркл організувала в Нью-Йорку. Туди вона відправилась без свого чоловіка. Жоден член королівської родинираніше собі такого не дозволяв. Американці часто влаштовують собі подібні вечірки і веселяться, приймаючи подарунки. У Британії такої традиції немає, втім Меган це не зупинило.

Маркл в Америці

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Друге - це відмова від першого фото з малюком. Дружина принца Вільяма Кейт Міддлтон, як відомо, позувала фотографам на сходах госпіталю з кожним з трьох своїх дітей після їх народження. Але Меган і Гарі вирішили порушити цю традицію: мало того, що герцогиня місяцем раніше заявила про те, що хоче народжувати вдома, так, як це робили колись жінки в королівстві. Також вони повідомляли, що не будуть показувати малюка громадськості в перший день, а бажають кілька днів відпочити та насолоджуватися батьківством без зайвих очей.

Третє - це відрядження в небезпечні місця. Меган здивувала світ, коли Кенсінгтонський палац підтвердиши її вагітність, дозволив відправитись у далеку поїздку. Той день був другим в королівському турі Меган і Гаррі як подружньої пари. Тур включав відвідування декількох районів, у яких поширений вірус Зіка, який може викликати вроджені дефекти у новонароджених. За словами представників королівської сім'ї, Меган і Гаррі консультувалися з лікарями перед поїздкою.

Четверте - дальні поїздки на пізніх термінах вагітності. У Меган Маркл був неймовірно напружений графік з моменту оголошення про вагітність. Будучи на сьомому місяці, вона відвідала Марокко. Були прийняті всі заходи для безпеки вагітної герцогині під час візиту в Африку. А такод герцогиня заявила, що не збирається засиджуватися в декреті, а одразу після народження первістка, візьметься знову до справ, що власне і сталося.

П'яте - це переїзд від рідні. На початку квітня стало відомо, що Меган і Гаррі залишають Кенсінгтонський палац, переїжджаючи в котедж Фрогмор. Герцог і герцогиня Сассекские стали першими королівськими особами, які будуть жити там за останні десятиліття.

І шосте - Меган розсекретила дату пологів. На відміну від своїх королівських попередниць, Меган під час візиту в британське місто Біркенхед в січні сама розкрила своїх дату пологів. Дружина принца Гаррі пояснила, що їх з принцом Гаррі малюк повинен з'явитися на світ в кінці квітня 2019 року.

Нагадаємо, двійник Меган Маркл зробить теж чаме, що і герцогиня.

Як повідомляв портал Знай.ua, Британію сколихнув скандал після народження сина Меган і Гаррі.

Також Знай.ua писав, син Меган Маркл та принца Гаррі залишиться без титулів