У вівторок, 21 травня, стало відомо про смерть легендарної телеведучої, першої жінки-диктора на "BBC" Ненсі Віггінтон. Про це повідомляє The Sun.

Журналістка, відома під псевдонімом Нен Вінтон, загинула у лікарні у Великобританії 11 травня. За даними місцевих ЗМІ, в останні роки співачка страждала від слабкості і часто падала. За день до смерті вона пережила серйозну операцію на стегні. Їй було 93 роки.

"Віггінтон перевели у реанімацію через проблеми з роботою серця, нирок і дихальної системи. Причиною смерті лікарі назвали серцеву недостатність, гіпертонію і старечу слабість", — сказано в повідомленні.

Нен Вінтон працювала диктором телеканалу BBC з 1958 року. Вона залишалася єдиною жінкою-диктором на каналі аж до 1975 року.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, помер чоловік з найромантичнішої пари на планеті.

Раніше Знай.ua повідомляв, пішла з життя легенда Голлівуду.

Також Знай.ua писав, пішов з життя всесвітньо відомий письменник.