У середу, 22 травня, стало відомо про те, що в італійській провінції відбулася ДТП з російськими туристами. В результаті автокатастрофи загинула одна людина. Про це пишуть місцеві ЗМІ з посиланням на екстрені служби.

В автобусі з італійського міста Сієна у Флоренцію їхало не менше 50 росіян. Раптово транспорт з невідомих причин вилетів з дороги і перекинувся в яр. В аварії загинула одна людина, ще близько 30 отримало поранення.

Повідомляється, що загибла - це 40-річна жінка-гід, яка супроводжувала туристів. Її тіло витягли з автобуса рятувальники.

Нагадаємо, що у Києві на пішохідному переході автомобіль марки Renault збив 27-річного чоловіка з 5-річною донькою. Після аварії винуватець, який не отримав пошкоджень, навіть не викликав "швидку".

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, у Київській області водіїв лякає дуже жахлива розв'язка, на якій відбулося майже півсотні аварій за останній рік.

Також портал Знай.uа писав, що у столиці Куби Гавані чоловік на автомобілі протаранив натовп людей на популярній набережній столиці.