З серпня цього року YouTube почне показувати користувачам округлене число підписників каналів замість точного.

Про це повідомляється в блозі відеосервісу.

Відзначається, що наразі компанія заокруглює кількість підписників, проте не на всіх наявних каналах. У компанії розповіли, що вже починаючи із серпня кількість підписників буде показано вже із заокругленням.

[quote author=""]"Зараз лічильник підписників заокруглений на більшості, але не на всіх

YouTube
YouTube

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У YouTube розповіли, що кількість підписників найперше необхідно для власників каналів і їх підписників, тому повідомлення про оновлення вийшло вже зараз.

Проте після впровадження вказаних оновлень кількість підписників бачитиме лише власник каналу, адже на данний момент точна кількість відома всім, починаючи від власників, закінчуючи сторонніми сервісами.

Варто нагадати, що Apple представила оновлені MacBook Pro з восьмиядерними процесорами і покращеною клавіатурою, а також розширила програму обслуговування проблемних клавіатур ноутбуків.

Нагадаємо, Міністерство внутрішніх справ і безпеки Південної Кореї повідомило про намір щодо переведення урядових комп'ютерів з Windows на Linux. Такий крок пояснюється більш низькою вартістю і зниженням залежності від однієї операційної системи.

Як повідомляв "Знай.ua", Бюро промисловості та безпеки США опублікувало документ, згідно з яким компанії Huawei дозволяється підтримувати існуючі в США мережі і обладнання, а також оновлювати програмне забезпечення. Втім, у компанії є одна перевага, яка дозволить ще трохи відкласти цю заборону.

Також "Знай.ua" писав, що одним з останніх рішень Петра Порошенка на посаді президента України стало підписання указу про введення 5G в Україні. Документ стверджує чіткі графіки впровадження 5G до 2020 року. Судячи з усього, на території України підтримка нової мережі виявиться швидше, ніж очікували мільйонів користувачів мережі.