Популярний український серіал "Слуга народу", у якому головну роль зіграв вже чинний президент України Володимир Зеленський, заблокували для перегляду жителів Росії на Youtube.

Проект студії "Квартал 95" заблокували у середу, 22 травня, пише видання POLITEKA.

Зараз при переході за посиланням на усі серії серіалу "Слуга народу", які опубліковані на офіційному Youtube-каналі студії "Квартал 95", з'являється повідомлення, що відео недоступне для перегляду у Російській Федерації.

Офіційних коментарів представників студії щодо ситуації поки немає. При цьому digital-директор студії "Квартал 95" Сергій Пушкін заявив, що те, що трапилося, має тимчасовий характер.

кадр з фільму "Слуга народу"
кадр з фільму "Слуга народу"

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Серіал знову буде доступний, як тільки ми врегулюємо юридичні питання. Сподіваємося, що це швидко вирішиться", — пояснив він, але не уточнив, про які саме питання йде мова.

Володимир Зеленський: біографія, досьє на українського шоумена, гумориста-політика

Як повідомлялося раніше, Володимир Зеленський став зразком для створення партії Івана Урганта у РФ. Про це заявив російський опозиційний політик, екс-депутат Держдуми РФ Ілля Пономарьов. За його словами, тренд на нові обличчя в політиці підхопили й в Росії. Зараз в РФ взялися за створення аналога феномена українського Зеленського – політичної сили для гумористичного телеведучого Івана Урганта.

Серіал "Слуга народу" - це проект студії "Квартал 95", який вперше показали у 2015 році. Він розповідає історію пересічного чоловіка, вчителя історії Василя Голобородька, який став президентом країни. У 2017 році відбулася прем'єра другого сезону, а у 2019 відбулася прем'єра третього сезону "Слуги народу". Примітно, що третій сезон телесеріалу показали за декілька днів до першого туру виборів президента України. Він мав лише 4 серії, на відміну від попередніх сезонів.

Варто зазначити, що стрімінг-сервіс Netflix викупив права на показ українського телесеріалу "Слуга народу" студії "Квартал 95". Крім домовленостей з американськими компаніями, права на демонстрацію серіалу були продані в Казахстан, Молдову та Естонію.

Нагадаємо, що команда Яценюка наїхала на Зеленського - відповідь не змусила себе чекати, регоче вся Україна: "Працював у вашого патрона".

Як повідомляв Знай.uа, унікальні знімки весілля Зеленських злили в мережу: витончена фігурка Олени і сяючі очі Володимира.

Також портал Знай.uа писав, Кошовий з "Кварталу 95" зробив гучну заяву після інавгурації Зеленського.