Мешканці однієї з країн стали свідками справжнього Апокаліпсису. Жертвами стали вже не менше семи осіб, а десятки отримали травми різного ступеня складності. Кінець світу прийшов у вигляді стихії, яка накрила центральну частину країни.

Кінець світу
Кінець світу

Торнадо пронісся по центральній частині США, а в країні продовжують підраховувати збитки, які принесла стихія. У штатах Оклахома і Міссурі було зафіксовано понад 20 торнадо. В деяких містах в Оклахомі і Канзасі була оголошена евакуація через загрозу підтоплень. В Арканзасі виникла загроза руйнування дамби на одній з місцевих річок.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На даний момент влада не називає точних цифр щодо збитків, які були нанесені стихійним лихом, але вже відомо, що мова йде про мільйони доларів.

Найбільш значний збиток був нанесений Міссурі: стихія не оминула і столицю штату, Джефферсон-Сіті, в деяких районах якого зафіксували серйозні пошкодження будівель і споруд, а жертвами стало п'ять осіб з семи оголошених.

Крім того, в ряді регіонів штату порушено електропостачання, а також оголошена небезпека повеней після проливних дощів.

Мешканці країни, в свою чергу, продовжують ділитись жахливими відео торнадо.

Нагадаємо, вторгнення Нібіру потрапило на камеру: тільки погляньте, яка величезна махіна загрожує людству.

Як повідомляв Знай.uа пророцтво Ванги змусить тремтіти кожного: мутанти замінять людей, нам залишилося недовго.

Знай.uа писав, безсмертя ближче, ніж ви думаєте: вчені створили першу штучну форму життя.