У США двоє рибаків зійшлися у сутичці з акулою, що важила 181 кілограм. Чоловіки схопили акулу, сфотографувалися з нею й відпустили.

Відео сутички потрапило в мережу й вже набрало понад 300 тисяч переглядів на Youtube.

Американці Джошуа Джоргенсен і Райан Нітц займаються спортивною риболовлею і знімають свої пригоди на відео. Так, цього разу вони плавали річкою у Флориді й помітили акулу. Вони вирішили, що обов'язково повинні зловити таку небезпечну рибу.

Джошуа Джоргенсен і Райан Нітц ловили акулу на наживку. Хижак миттєво схопив її. Виявилося, що це одна з найнебезпечніших акул у світі — бичача або тупорила акула. Вона проковтнула величезну рибину, яку чоловіки використовували в якості наживки та залишила лише її хребет. На відео видно, що рибалки не очікували натрапити саме на таку акулу.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Користувачі мережі відзначили, що американці виловили одну з найнебезпечніших і агресивних акул у світі. Деякі пожартували, що скасують свої плани поплавати в річці на вихідних.

Цікаво, що на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram Райан Нітц опублікував допис, у якому закликав людство зберегти акул у природі.

"Науці зрозуміло ... акули не витримують стресу, тому що вони вловлюються, і призводить до високих показників смертності. Це розчаровує, жалюгідно. Теперішні методи є неприйнятними. Усім повинно бути соромно. Акулам потрібна допомога!" - йдеться в дописі рибалки.

Нагадаємо, у Запорізькій області виявили "підпільний" медичний центр для нарко- та алкозалежних. Він працював без жодних ліцензій та незаконно утримував людей у приміщеннях, в яких правоохоронці знайшли гранати.

Як повідомляв Знай.uа, в Польщі таксист на повній швидкості протаранив українця.

Знай.uа писав, 30 машин перетворили дорогу на смертельну пастку.