Герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон дуже часто почала з'являтися на публіці з пластиром на пальцях рук. Так, з травмою її помітили на Виставці квітів у Челсі. Там вона з'явилася для презентації особисто спроектованого нею саду.

Під час заходу деякі помітили, що на великому пальці правої руки у неї був наклеєний пластир. Місцеве видання зауважило, що медичні пластирі періодично з'являються на руках герцогині.

В попередній раз Міддлтон вийшла з пластиром на середньому пальці правої руки в листопаді 2018 року. На великому пальці лівої руки пластир красувався у дружини принца Вільяма на Різдво 2016 року.

Так, деякі шанувальники припускають, що дані травми Кейт отримує під час занять садівництвом. Іншою версією є отримання травм на кухні, адже Міддлтон любить сама готувати.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, син Кейт Міддлтон подарував мамі незвичну нагороду.

Як повідомляв Знай. ua, найбільше горе королівської сім'ї перетворили на дешеве розвага.

Також Знай. ua писав, що Кейт Міддлтон пустила в хід витончене зброю принцеси Діани.