Всього через пару місяців після побиття члена партії глави держави "Єдина Росія" Віталія Мілонова в Санкт-Петербурзі, в РФ напали на іншу представницю політичної сили.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що інцидент стався на святі останнього дзвоника, де пропутінська депутатка Катерина Вахтирова виступала.

На відзнятих кадрах можна помітити, як політик виступає з промовою у шкільному спортзалу, проте у певний момент до неї підбігає один з учнів і починає бити депутатку.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Відомо, що перш ніж в ситуацію втрутилися присутні, підліток встиг нанести жінці кілька ударів.

Варто нагадати, що український шоумен відомий під сценічним псевдонімом Дядя Жора, 23 травня потрапив у халепу. Він став жертвою злодіїв у Києві. Про це гуморист розповів на своїй сторінці в Instagram, уточнивши, що невідомі побили та обікрали його машину.

"Ранок почалося не дуже весело 🤨😤🤷♂️ злі людці розбили скло і вкрали сумку! 🚘 Причому спортівную🤦♂️🥊 тому, якщо побачите чувака з синьою сумкою adidas і в помаранчевих кросівках NB - то це можливо він .. воно ! Висновок для всіх - не залишайте сумки в авто і ставте авто на стоянку☝️ Бажаю не потрапляти в такі ситуації) Всім удачі і хорошого дня !!!)", - він підписав під роликом.

Нагадаємо, у Києві стався прикрий інцидент, що переріс у масову бійку. Суперечка трапилась між співробітниками комунальних служб і кількома молодими людьми. Інцидент зняли очевидці і оприлюднили ролик в соцмережах. На запису видно, що декілька співробітників комунальних служб в помаранчевих жилетах конфліктують з двома молодими людьми.

Як повідомляв "Знай.ua", у Харкові невідомі підпалили автомобіль, який, ймовірно, належить директору Департаменту комунального господарства Харківської міської ради Олексію Богачу. За інформацією журналістів, автомобіль Volkswagen Touareg було припарковано на площі Конституції, на протилежній стороні вулиці від центрального входу Харківської міської ради.

Також "Знай.ua" писав, що у Харкові затримали жінку, яка кидалась з кулаками на дітей та погрожувала всіх повбивати. Після чергового нападу на дитину, поліція змогла затримати неадекватну, яку вже не раз помічали за подібною поведінкою.