Кейт Міддлтон і принц Вільям завжди виглядають дуже щасливою парою, а їх шлюб для багатьох є зразковим. Однак так було не завжди. Як виявилося, весілля королівської пари могло не відбутися.
Про це пише Viva.

Кейт та Вільям

У кінці квітня одна з найпопулярніших пар Великобританії відзначила восьму річницю весілля.

Для багатьох шанувальників вони є прикладом міцної та щасливої сім'ї.

Королівське подружжя з найменшим сином Луї

Однак, як виявилося, всього цього могло б і не бути...Як стало відомо, на початку їх роману вони часто сварилися та навіть розлучалися на деякий час. Крім того, говорять, що принц Вільям був не надто галантним кавалером та часто дозволяв собі багато негарних речей по відоношенню до дівчини.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

королівське весілля

Як розповів королівський біограф Ендрю Мортон, для Вільяма Кейт спочатку не була центром Всесвіту.

Герцог та герцогиня Кембриджські

"Іноді він просто робив вигляд, що не помічає її. А якщо Кейт починала розмовляти, то він різко перебивав її і змінював тему. Часом їх відносини були дуже напруженими, вони часто сварилися. Кейт зачіпало, що Вільям її ігнорує. Іноді їй здавалося, що він веде себе з нею як зі слугою", - пише біограф.

королівські особи

Але, судячи з усього, Кейт Міддлтон вміє терпляче непростий характер чоловіка і їй вдалося створити з ним сім'ю, в якій виховують вже трьох дітей. І, схоже, на цьому пара зупинятися не збирається. Нещодавно Кейт заговорила про четверту дитину, втім поки що жодних новин про це не чути.

Нагадаємо, Меган Маркл вперше познайомила Кейт Міддлтон і принца Вільяма з племінником, їх первістком Арчі.

Як повідомляв Знай.ua, Кейт Міддлтон раптово впала у дитинство.

Також Знай.ua писав, що підступний порив вітру оголив гарячі форми Кейт Міддлтон, всі у захваті від її струнких ніжок, а принцу Вільяму однозначно пощастило.