Президент Росії Володимир Путін провів офіційну зістріч із прем'єр-міністром В'єтнаму Нгуєном Суан Фуком. Ця зустріч стала приводом для нової хвилі насмішок. Користувачі не церемоняться із російським лідером і часто регочуть над ним і над його пропагандобю, коли бачать, що щось не так.

Штатний пропагандист Дмитро Смирнов опублікував на своїй сторінці в Twitter звіт про зустріч. І цей пост не став винятком, сміливці добряче потролили російського президента.

"Прем'єр В'єтнаму Нгуєн Суан Фук - Путіну: Дуже радий знову зустрітися з вами, шановний товариш президент. Ви є великим, близьким другом в'єтнамського народу", - сказано у публікації.

Підписники у мережі не змогли пройти повз чергової спроби підвищити рейтинг кремлівського карлика і піднесли його на сміх, а також його пропаганду. Так дехто із читачів помітив, що Путін зустрівся зі своїм рідним "братом", а також із сарказмом відзначили, що російський лідер більше схожий на в'єтнамця після уколів ботоксу, ніж його гість з азіатської країни.

"А Путін праворуч чи ліворуч?", "Судячи по пиці, Путін більше в'єтнамець", "Два лисих гнома", "Вони ж на одне обличчя", "Після ботокса Путя більше схожий на в'єтнамця, ніж його "шановний товариш". Або вони рідні брати?", - жартують в коментарях користувачі.

Варто нагадати, що в минулому місяці, глава Північної Кореї Кім Чен Ин прибув на зустріч з Путіним на власному бронепоїзді. Північнокорейський диктатор зробив "рейд" Росією - спочатку він зійшов з поїзда в Приморському краї, згодом відправився у Владивосток. Після подорожі по просторах Росією Кім Чен Ин прибув до Москви на зустріч з Володимиром Путіним.

Нагадаємо, скликати РНБО і запросити Зеленського: Гриценко терміново звернувся до Порошенка через скандальний указ Путіна.

Також Знай.uа писав, Кримський міст міг злетіти на повітря за секунду: що врятувало окупантів.