У Мексиці розбився вертоліт Мі-17, який за попередніми данними належав військово-морському флоту Росії.

Про це повідомлють місцеві ЗМІ.

Відзначається, що на сторінці ВМФ Мексики зазначається, що аварія гелікоптера сталась у районі Вельє-Верде, що знаходиться у штаті Сан-Луїс-Потосі. При цьому про ймовірні причини катастрофи поки відомо дуже мало.

У свою чергу міністр навколишнього середовища Мексики розповів, що вертоліт зазнав аварії під час гасіння масштабних лісових пожеж. За попередніми данними на момент аварії на борту повітряного судна перебувало 7 осіб.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

При цьому у результаті аварії загинули, щонайменше 5 осію. Відзначається, що уламки гелікоптера були віднайдені спеціальною пошуковою групою з 20 військових.

Варто нагадати, що у суботу, 25 травня, о 12:00 за київським часом Міжнародний трибунал з морського права виніс рішення за позовом України щодо полонених моряків. Трибунал ООН зобов'язав Росію негайно звільнити 3 українських військово-морських кораблів та 24 членів їхніх екіпажів. Повний текст рішення з'явився у соціальній мережі Twitter на офіційній сторінці Міністерства закордонних справ України.

Нагадаємо, екс-ватажок терористів "Донецької народної республіки" Ігор Гіркін (Стрєлков) зізнався, що видавав накази про страту без слідства та суду. Стрєлков розповів про "невідому війну" на Донбасі, воєнні будні , військовому будівництві збройних сил "ДНР", відступ зі Слов'янська та упущену Росією стратегічну ініціативу в українських подіях.

Як повідомляв "Знай.ua" новоспечений начальник Генштабу Збройних сил України Руслан Хомчак заявив, що ситуація на Донбасі загрозлива. За словами нового очільника Генштабу ЗСУ Руслана Хомчака ситуація на Донбасі доволі небезпечна через те, що українська армія протистоїть Росії. При цьому він додав, що загроза прямого вторгнення постійно зберігається.

Також "Знай.ua" писав, що на тимчасово окупованій території Луганщини загорілася військова казарма. Під час пожежі загинули 12 бойовиків "ЛНР", багато постраждалих. Пожежа сталася в окупованому місті Кадіївка, що розташоване в Луганській області. Волонтер уточнив, що згоріла казарма 1-го батальйону 6 полку "армії ЛНР". Точне число потерпілих поки невідомо.