Мешканці Іспанії і користувачі мережі виявили неймовірну схожість між герцогинею Меган Маркл і 40-річною жінкою-політиком з Іспанії Бегоной Виллачис. При цьому схожість між жінками, як виявилося, не тільки зовнішнє.

Іспанку дійсно часто плутають на вулиці з Маркл, проте крім цього є декілька вражаючих подібностей в їхніх долях. Так, Бегона, як і Меган вийшла заміж 19 травня. Крім того, іспанка зовсім недавно стала мамою. Донька політика з'явилася на світ через кілька днів після народження первістка Меган і принца Гаррі Арчі Харрісона.

При цьому у Бегоны це вже третя дитина.

Так, "двійник" Меган Маркл Виллачис претендує на посаду мера Мадрида. Вона зазначає, що її часто плутають з герцогинею.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Люди іноді зупиняють мене на вулиці і запитують, чи не Меган я. Іноді це буває дуже забавним. Мої доньки часто дражнять мене з-за цього", – наголосила Виллачис в одному з інтерв'ю.

У Меган і Бегоны навіть схожий стиль одягу. Так, 26 травня іспанка прийшла на вибори міського голови у білому вбранні. Він був дуже схожий на сукні від британського дизайнера Грейс Уолес Боннер, в якому Меган Маркл позувала фотографам разом з принцом Гаррі і малюком Арчі.

Раніше повідомлялося, що не всі зраділи шлюбу принца Гаррі і Меган Маркл. Зведений брат герцогині Сассекской заявив, що сестра повністю зруйнувала його життя і кар'єру.

Томас Маркл-молодший розповів, що королівське весілля стала причиною всіх невдач в його житті, оскільки раптова слава екс-актриси привернула надмірна увага до їх сім'ї. Тепер, через пильної уваги преси, він і кроку спокійно зробити не може.

Нагадаємо, Меган Маркл і принц Гаррі терміново ведуть сина до церкви.

Як повідомляв Знай. ua, сім'ї Меган Маркл гримить гучний скандал.

Також Знай. ua писав, що Меган Маркл зруйнувала життя власному братові і позбавила його даху над головою.