Медики попереджають, що не варто захоплюватися споживанням цукру і солодких продуктів. Норма споживання цукру на добу залежить від кількості спожитих калорій.

Вчені рекомендують їсти не більше 10% цукру від денної норми калорій. Тобто, якщо протягом дня ви споживаєте 2000 ккал у день, то норма цукру – до 52 грамів або 12 чайних ложок.

Однак Всесвітня організація охорони здоров'я радить ділити цю цифру на два і споживати ще менше цукру.

Наголошується, що цукор людина вживає в чистому вигляді, додаючи цукор-пісок в чай або каву і в складі деяких натуральних продуктів (мед). Само собою, найбільше цукру міститься у печиві і цукерках, але також його повно в йогурті і сиропах.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Крім того, з фруктами, овочами та молочними продуктами людина споживає натуральний цукор.

Лікарі попереджають, що при надмірному споживанні цукру у людини погіршується концентрація уваги, а також збільшується ризик виникнення зморшок. Само собою, і першопричиною появи надлишкової ваги є саме надмірне споживання цукру.

Також надлишок цукру в раціоні може привести до діабету, розвитку хронічних хвороб і запалення.

Раніше повідомлялося, що є ряд продуктів, без яких прекрасні дами починають чахнути і в'янути. І, навпаки, якщо ці делікатеси вчасно ввести в свій раціон, дівчата почнуть розквітати і молодіти.

Нагадаємо, ці продукти потрібні жіночому організму, і ось чому. , Щоб завжди виглядати свіжою жінкам важливо включати в свій раціон ці продукти.

Як повідомляв "Знай. ua", 10 продуктів, які врятують тебе від депресії цієї осені. Ці продукти зроблять твою осінь сяючою і здоровою.

"Знай. ua" писав про 5 продуктів, які зроблять вас розумнішим. Пошукайте їх у вашому холодильнику.