Інтимна близькість - це не тільки задоволення, але й безумовна користь для організму. Лікарі, вчені і навіть косметологи відзначають неймовірний ефект від регулярних занять коханням. Про це читайте в матеріалі Clutch.

Секс покращує психологічний стан

Ласки перед сексом здатні активувати роботу всієї нервової системи і тих частин мозку, які відповідають за чуттєвість. А сама виробка гормонів може врятувати від безсоння і депресії.

Секс сприяє підвищенню імунітету

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Сексуальний контакт покращує роботу імунної системи людини. Все завдяки тому, що після оргазму в організмі людини збільшується кількість фагоцитів, які борються з вірусами.

Секс знижує вагу

П'ятнадцятихвилинний секс може замінити півгодинне ранкове тренування. За середній статевий контакт ви можете спалити близько ста калорій.

Секс рятує від симптомів ПМС

Все просто: секс допомагає виробляти гормон щастя. Він допомагає подолати хворобливі відчуття в жіночому організмі. Крім того, гормони допоможуть перемогти головний і зубний біль.

Секс покращує сон

Ендорфіни, які виробляються під час оргазму, здатні викликати у нас подобу ейфорії. Крім того, гормон окситоцин викликає приємну сонливість, яка сприяє більш глибокому сну.

Секс знижує ризик розвитку серцево-судинних захворювань

Регулярний секс мінімізує ризик інсульту та ішемічної хвороби серця у чоловіків. Відсутність сексу навпаки може погано вплинути на найважливіший орган.

пара
пара

Секс продовжує нашу молодість

Секс допомагає зробити волосся і нігті міцнішими, а шкіру більш гладкою. Заняття сексом дозволяють жінкам виглядати краще, адже гормони здатні творити з шкірою чудеса.

Секс знижує ризик розвитку раку

Регулярні заняття сексом здатні знизити ризик розвитку раку.

пара
пара

Нагадаємо, вчені пояснили, чи "стискається" чи статевий член у чоловіків з віком.

Раніше Знай.ua повідомляв, які смертельні захворювання провокує самотність.

Також Знай.ua писав, 7 видів сексу, які збережуть ваші стосунки.