Іноді дуже складно встояти перед спокусою і відмовитися від солодощів. Проте, ми все ще можемо убезпечити себе, виключивши з раціону найбільш небезпечні солодкі продукти. Про це читайте в матеріалі Clutch.

Ось які солодощі не варто вживати:

Жувальні цукерки, іриски, льодяники

Ці яскраві солодощі містять вбивчу кількість барвників і ароматизаторів. Улюблені дітьми шипучки - справжня кислота. Вони просто роз'їдають слизову рота.

Різноманітні тягучки, іриски і жувальні цукерки з кількістю цукру і шкідливих речовин не поступаються іншим магазинним солодощам, але плюс їх консистенція дуже погано впливає на зуби, особливо у дітей.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Магазинні тістечка

У магазинних тістечка і тортиках міститься величезна кількість маргарину і небезпечних трансжирів. Для травної системи і для організму в принципі такі солодощі дуже шкідливі.

Солодкі напої

Барвники, ароматизатори, консерванти, вбивчі дози цукру - все це міститься в соках і газованій воді. Набагато краще замінити їх на фреші і домашні компоти.

Шоколадні батончики

Шоколадні батончики набагато шкідливіші, ніж звичайні плитки шоколаду. Трансжири, ароматизатори та барвники - ось їх основний склад.

Чим можна замінити:

Темний шоколад

Пару шматочків гіркого шоколаду в тиждень ще нікому не шкодили, тільки піднімали настрій.

Льодяники без цукру

Такі льодяники можна зробити в домашніх умовах. Вони нешкідливі і при цьому не менш смачні.

Фрукти, сухофрукти, ягоди

Цукор з фруктів менш шкідливий, ніж той, що в приготованих солодощах. А ягоди взагалі неймовірно корисні.

Фітнес-батончики

Вони не нешкідливі, але якщо ти відчуваєш, що потрібна термінова доза солодкого, то краще вибрати саме їх. Там менше цукру і є корисні продукти: горіхи, сухофрукти, ягоди.

Нагадаємо, багато хто задається питанням про те, як деяким жінкам вдається залишатися худеньками, уплітаючи бургери. Чи так все просто насправді?

Раніше Знай.ua повідомляв, що грудне вигодовування збільшує ймовірність виникнення раку молочної залози на 3 %.

Також Знай.ua писав, що харчові добавки можуть містити небезпечні інгредієнти.