Жінки, у яких розрізняється довжина вказівного та безіменного пальця, з більшою ймовірностей стають лесбіянками.

До такого висновку прийшли дослідники з університету Ессекса після того, як виміряли пальці 18 пар однояйцевих близнюків жіночої статі. В кожній парі одна з близнюків дотримувалася гомосексуальної орієнтації, повідомляє Архів сексуальної поведінки.

Медики вважають, що, можливо, це відбувається із-за наявності високого рівня тестостерону в утробі матері. Вчені також виміряли пальці 14 чоловічих пар однояйцевих близнюків, але не виявили аналогічній закономірності.

"Оскільки у однояйцевих близнюків гени збігаються на 100 %, а сексуальна орієнтація різна, то, можливо, що наш потяг можна пояснити іншими факторами", — заявив автор дослідження доктор Т'юздей Уоттс (Tuesday Watts).

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Дослідники припускають, що наша орієнтація визначається в утробі під впливом різних гормонів, і наявність високих рівнів тестостерону у матері збільшує ймовірність те, що майбутня дитина буде за своєю сексуальною природою гомосексуальний або бісексуалий.

Таким чином, різна довжина вказівного та безіменного пальця у жінок дозволяє прогнозувати їх сексуальний інтерес.

Ранее британські вчені винайшли високотехнологічне кільце, яке дозволить попередити хропіння і апное уві сні, збільшує ризик виникнення серцевих нападів і інсультів.

Кільце зроблене з м'якого силікону, з вбудованими датчиками, які відстежують зміни рівня кисню в крові, коли пацієнт спить.

Кільце надівається на середній або безіменний палець однієї руки з найбільшим об'ємом крові.

До кільця прикріплена невелика капсула, що містить маленькі цибулини, які пропускають червоне світло крізь шкіру. Цей світ проникає в крихітні кровоносні судини поблизу поверхні і поглинається білком крові, званим гемоглобіном, який переносить кисень навколо тіла.

Нагадаємо, американським вченим вдалося виростити фрагмент сітківки людського ока.

Як повідомляв портал "Знай.uа", британські дослідники успішно протестували пристрій штучної підшлункової залози.

Також "Знай.uа" писав, медики винайшли "розумні наклейки", які моніторять показники здоров'я і ймовірність виникнення різних захворювань.