Дослідники прийшли до висновку, що насичені жири збуджують апетит. А це при тому, що їх давно реабілітували і визнали безпечними для талії.

Виявилося, що одна властивість насичених жирів залишався невивченим. Завдяки останнім дослідженням, стало відомо, що насичені жири здатні притупляти почуття насичення і притупляти апетит.

Вчені змогли виявити вплив насичених жирів на гіпоталамус, який відповідає за відчуття насичення і поява почуття голоду в організмі людини. Найактивніше впливають на гіпоталамус свинячий жир і вершкове масло.

Дослідники встановили, що люди, в раціоні яких регулярно присутній вершкове масло і свинина, менше контролюють свій апетит і їдять найчастіше.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

При цьому в ході експерименту вони виключили зі свого меню свинину і вершкове масло і це призвело до зниження ваги на 5-10% всього за місяць при тому, що решта раціон залишався незмінним.

Раніше повідомлялося, що пора брати себе в руки, адже приборкати апетит насправді простіше, ніж здається. Ці поради допоможуть тобі схуднути без дієт, адже ти зможеш зменшити вміст своєї тарілки.

Не їж більше покладеного, це явно не піде тобі на користь. Якщо тебе притягує сам вигляд апетитною їжі — прибери її подалі.

Нагадаємо, ці поради допоможуть тобі схуднути раз і назавжди. Поради щодо спорту та харчування допоможуть тобі швидко скинути вагу.

Як повідомляв Знай. ua, популярний метод схуднення понівечив тіло дівчини: не повторюйте її помилок, фото не для людей зі слабкими нервами. Процедура для схуднення закінчилася жахливо.

Знай. ua писав, як схуднути до Нового року без дієт і тренувань: 11 ефективних способів почати їсти менше. Ці поради допоможуть тобі скинути зайве без особливих зусиль.