Деякі пари можуть довго не вирішуватися на незахищений секс, хоча порядком втомилися від вічних пауз між прелюдіями і основним актом, що виникають, коли потрібно використовувати презерватив.

Сексологи стверджують, що ця проблема рано чи пізно виникає практично у всіх серйозних відносинах, повідомляє Health.

Якщо ви досі сумніваєтеся в тому, чи варто займатися сексом без презерватива, то нижче ми розповімо про декілька основних правил:

Моногамія безпечніше

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Якщо ви перебуваєте в тривалих відносинах і дотримуєтеся моногамії, то між вами з партнером напевно склався високий рівень довіри, тому обговорення такої теми не повинно створювати проблему.

При полігамних стосунках, навпаки, не рекомендують відмовлятися від презервативів, так як шанс зараження статевим шляхом порядком вище.

Не забувайте про ХПСШ

У багато захворювань, що передаються статевим шляхом, можуть бути ледве помітні симптоми або зовсім відсутні. Людина може бути інфікована і навіть не підозрювати про це.

З цієї причини вам і вашому партнеру слід пройти повне обстеження перш, ніж займатися сексом без презерватива.

Якщо у вас виявлять якусь інфекцію, то, в залежності від її складності і стадії, лікар призначить відповідне лікування.

Є й інші засоби контрацепції

Відмова від використання презервативів авжеж може призвести до небажаної вагітності. Тому, якщо ви ще не поспішайте стати батькам, то краще подбайте про альтернативні засоби контрацепції: протизаплідні, внутрішньоматкова спіраль, тощоі. Запам'ятайте, жодний засіб не гарантує повного захисту від вагітності.

Сексологи рекомендують обговорювати такі теми за вечерею або в іншому місці, де вам буде комфортно.

Нагадаємо топ-7 антизаразных позицій для сексу.

Як повідомляв портал "Знай.uа", еректильна дисфункція може бути пов'язана з неправильною роботою конкретної ділянки ДНК.

Також "Знай.uа" писав, "гормон поцілунків" допоможе підвищити чоловіче лібідо.