Організму не завжди вдається справлятися із звільненням від сечової кислоти, хоча він і запрограмований на це. Вона проводиться часом у великих кількостях і це провокує розвиток різних проблем зі здоров'ям, виникають болі в суглобах, камені в нирках, подагра і не тільки.

Кристали сечової кислоти створює речовина в організмі під назвою пурин, який робить це в надмірних кількостях, коли ми їмо багато тваринних білків. В гіршому випадку наше тіло переходить в гіперурикемію і ми можемо постраждати від:

Метаболічного ацидозу.

Проблем з шкірою.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Болючість суглобів.

Хвороби нирок і ниркових каменів.

Лейкемії.

Діабету.

Подагри.

Продукти, які при регулярному вживанні допомагають боротися з сечовою кислотою:

Брокколі і огірки допомагають знизити вироблення сечової кислоти і утворення кристалів. Вони зазвичай утворюються навколо наших суглобів, що в результаті викликає біль та деформацію суглоба.

У бананах міститься багато калію, який відіграє важливу роль для зниження рівня сечової кислоти в організмі.

Морква допоможе не тільки уникнути накопичення сечової кислоти в організмі, але і покращити загальний стан здоров'я.

Вишня володіє властивостями, які дозволяють нормалізувати рівень сечової кислоти в організмі. Вся справа в речовині антоціанин, який у ній міститься. Також вона запобігає утворенню кристалів навколо суглобів.

Вживання води особливо важливо при наявності даних проблем. Вона допомагає не тільки знизити рівень сечової кислоти, але й усунути відходи і токсини з вашого тіла.

При частому вживанні селери, ви зможете уникнути більшої кількості ускладнень, викликаних сечовий кислотою, а також знизити її рівні.

Видалити сечову кислоту і уникнути багатьох проблем зі здоров'ям, допоможе регулярне вживання лимонної води. Пийте лимонну воду завжди через 30-40 хвилин після кожної їжі.

Вживання зеленого чаю знижує ризик розвитку подагри, а також бореться з гіперурикемією. Рекомендується пити 1-2 чашки зеленого чаю щодня.

Нагадаємо, кардіологи придумали, як виявити хворобу серця на ранніх стадіях.

Як повідомляв Знай. ua, активоване вугілля допоможе не тільки при отруєнні: топ корисних властивостей популярного препарату.

Знай. ua писав, що медики виявили раніше невідому функцію імунітету.