Дослідники довели, що чорнослив володіє неймовірними властивостями. Крім того, що він підвищує працездатність і цілому тонізує організм, цей сухофрукт здатний уберегти вас від раку товстої кишки. Передає Clutch.

Справжнє джерело вітамінів

У чорносливі міститься безліч вітамінів і мікроелементів, таких як калій, кальцій, магній, залізо, натрій і фосфор, а також вітаміни А, В, С і РР.

Корисний при анемії

Сушені сливи містять у собі органічні кислоти, харчові волокна, моно - і дисахариди. Цей продукт незамінний при анемії і авітамінозі.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Для здорових нирок

У черносливі міститься велика кількість калію. Цей продукт відповідає за підтримання водно-сольового балансу в організмі, тому сухофрукт забезпечить нормальне функціонування нирок і сечового міхура.

Для ефективної роботи кишечника

При шлунково-кишкових захворюваннях чорнослив просто незамінний. Він буде ідеальною природною заміною проносних.

Раніше повідомлялося, що люди, які їдять багато м'яса (навіть якщо це просто курка, індичка або нежирний стейк), частіше страждають від захворювань печінки.

Команда дослідників з Медичного центру Університету Еразма довела, що продукти тваринного походження підвищують ймовірність розвитку неалкогольної жирової хвороби печінки (НАЖБП) на 54 %, пише Daily Mail.

Експерти сподіваються, що їх дослідження посприяє переходу багатьох людей на середземноморську дієту, багату рибою, цільними зернами і овочами.

Для визначення того, як м'ясна їжа може зашкодити печінці, дослідники вивчили щоденники харчування та кількість жирів у печінці 3882 дорослих людей віком до 70 років.

Жоден з учасників не вживав стеатогенних препаратів і не хворів на вірусний гепатит. Всі ці фактори можуть призвести до накопичення жирів у печінці.

Нагадаємо, усе, що потрібно знати про ехінацею.

Раніше Знай.uа повідомляв, Комаровський пояснив, як без ліків збити температуру.

Також Знай.uа писав, ці 5 повсякденних продуктів викличуть у вас діабет.