"Обмеження дорожнього руху" – звучить абсолютно несексуально, але якщо вірити новому дослідженню, це найкраще, що можна придумати для нашого сексуального життя, повідомляє німецький журнал Focus.

Видання розповідає, що вчені з китайської провінції Гуандун стверджують, що жителі регіонів з інтенсивним дорожнім рухом вдихають повітря з високим вмістом токсичних речовин. Скоріш за все це і є причина порушень ерекції у чоловіків.

Було проведено дослідження, де вчені провели різні лабораторні експерименти на щурах. Було використано 10 щурів у кожній групі. Контрольна група дихала тільки чистим повітрям, три інші групи протягом двох, чотирьох або шести годин вдихали повітря з вихлопними газами.

Результати цього дослідження були преставлені в науковому журналі Journal of Sexual Medicine. Видання повідомило, що було виявлено що викиди чинили істотний негативний вплив на "сексуальне життя" гризунів - особливо в тих групах, які були піддані впливу газів по чотири або шість годин на день.

У дослідженні заявили, що це вперше доводить, що вихлопні гази автомобілів надають несприятливий вплив на функцію пеніса. Результати дали привід для занепокоєння про те, що тривалий вплив викидів провокує виникнення проблем з ерекцією.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Найімовірніше, людям, які турбуються про своє здоров'я потрібно метушню міста змінити на природу, укладає Focus, адже на успіх чоловіка в ліжку крім поганого повітря впливає і стрес, який приносить нервова життя у великому місті.

Нагадаємо, антивозбудители: ліки, які шкодять сексуальному здоров'ю

Раніше "Знай.иа" повідомляв медики набирають добровольців на випробування нового методу чоловічої контрацепції

Як повідомляв "Знай.иа", Китайські вчені розповіли, як чищення зубів впливає на ерекцію