Відомий в Україні дитячий лікар Євген Комаровський відомий також як телеведучий програми "Школа доктора Комаровського". Крім того, медик ще й активний користувач соцмереж, де також дає корисні поради батькам стосовно дітей. Наприклад, на своїй сторінці в Instagram лікар часто відповідає на питання користувачів, які стосуються дітей. У новому випуску своєї рубрики доктор Комаровський відповів на питання про те, як одягати дітей для зимових прогулянок.

"Тепло зберігається між шарами одягу, тому багатошаровість одягу – це добре. Але тут починається головна соціальна дискусія – скільки шарів одягу повинно бути на дитині у порівнянні з мамою і татом? Одні кажуть, що одяг має бути на один шар більше, інші кажуть, що на один шар менше. Тому давайте визначимося.

Головне, хто чим займається? Якщо тато тягне за собою санки, де сидить мумія ось ця у шубі, то зрозуміло, що в такій ситуації на дитині точно має бути більше шарів, тому що вона не рухається. Якщо тато сидить на лавочці і читає свій гаджет, а навколо нього носиться дитина, то на дитині має бути на один шар менше. Якщо ви удвох бігаєте підтюпцем, нехай на вас буде однакова кількість шарів одягу", - розповів лікар.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Зазначимо, що раніше відомий педіатр також розповідав про те, як привчити дитину до самостійності. Одна з матусь написала лікарю: "Доктор, допоможіть мені — вже опускаються руки все робити за доньку. Вона абсолютно нічого не хоче робити сама: я її розчісую, заплітаю, одягаю, складаю їй портфель, насипаю в тарілку їжу, відвожу в школу і зустрічаю, увечері мию… Вона буде півгодини сидіти з не зав'язаними шнурками, поки я, втративши терпіння, все-таки не зав'яжу їх... Що мені робити, як привчити дитину до самостійності?". Що відповів доктор Комаровський, читайте тут.

Нагадаємо, Комаровський пояснив українцям, як діти повинні носити шарфики.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Комаровський розповів, чому проголосує за Зеленського.

Також портал "Знай.uа" писав, що Комаровський навчив матусь міряти температуру.