Вітамін Е по праву вважається самим жіночим вітаміном. Він необхідний вагітним і є сильним антиоксидантом, який допомагає здоров'ю шкіри і волосся.

Вітамін Е уповільнює старіння

Завдяки захисту клітин від пошкоджень вільними радикалами вітамін Е здатний сповільнювати процес старіння. Також він сприяє зміцненню імунітету у літніх людей, а також допомагає виведенню токсинів від сигаретного диму і полегшує симптоми хвороби Паркінсона і Альцгеймера.

У недавньому дослідженні взяли участь тисячі курців. Додавання вітаміну Е до щоденного раціону знизило ризик розвитку раку простати на 33% і рівень смертності від цього захворювання на 41%.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Результати дослідження продемонстрували значне підвищення імунної реакції (тобто, виробництво антитіл для боротьби з інфекцією).

Як правильно приймати вітамін Е

Щоб сповна використати потенціал вітаміну Е як профілактичний засіб, багато експертів рекомендують прийом 400-800 міжнародних показників на день під виглядом таблеток або капсул. Це загальна кількість, яка включає все, що ви отримуєте з їжею і мультивітамін.

Для людей з високим ризиком розвитку серцево-судинних захворювань і деяких видів раку дозування збільшується до 1200 міжнародних одиниць.

Пам'ятайте, дія вітаміну Е посилюється у поєднанні з прийомом вітаміну С.

Природним джерелом вітаміну Е є паростки пшениці. Також він міститься в рослинних оліях, горіхах і насінні, а також шпинаті, абрикосах і цільних злаках

Нагадаємо, любителів порнографії звинуватили в харчових розладах. Як перегляд порно впливає на самооцінку партнерів.

Як повідомляв Знай. ua, вчені довели небезпека сильної прихильності. З'ясувалося, що надмірна любов до своєї другої половинки може призвести до зупинки серця і навіть вбити.

Знай. ua писав, що вчені довели небезпека західного раціону харчування. Викликає сепсис та інші ускладнення.