Вчені в ході експериментів з'ясували, як морозиво пов'язано з підвищенням розумових здібностей людини.

Цю інформацію повідомляє Нealthystyle.

Дослідники з клінічного центру в Японії задіяли добровольців, які регулярно їли морозиво на сніданок, а потім виконували тестові завдання. Наукові працівники реалізували унікальний у своєму роді експеримент, результат якого здивував багатьох фахівців.

В ході проведення дослідів виявилося, що регулярне вживання морозива вранці сприяє розвитку розумових здібностей у людей.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Вчені підкреслили, що всіма улюблений продукт стимулює активну діяльність головного мозку, покращуючи інтелект.

Ініціатори досліджень з Університету Керін повідомили, що з'їдаючи морозиво вранці, людина істотно збільшує власну мозкову активність.

Медики стверджують, що в процесі здійснення випробувань їм не вдалося з'ясувати чому морозиво чинить такий сильний вплив на центральний відділ нервової системи людини. Японські фахівці заявили, що активність головного мозку зростає після того, як люди з'їдають морозиво.

Нагадаємо, вчені довели, що причиною виникнення депресивного стану є кишкова паличка. До такого висновку прийшли канадські дослідники з університету Макмастер, розташованому в Гамільтоні.

Вони провели незвичайне дослідження на мишах. Його результати показали, що особини, які пережили розлуку з матір'ю, піддаються нападкам депресії. Вчені помітили, що якщо на момент розставання у тварин були відсутні певні бактерії в кишечнику, вони не переживали стрес.

Бактерії, які живуть в організмі тварин, істотно впливають на їх самопочуття. Особи зрілого віку були млявими і тривожними. А це основні ознаки депресії.

Раніше "Знай.uа" вже писав, депресію можна вилікувати за допомогою двох бактерій.

Читайте також: в березні українців накриє "чорний тиждень"

Як повідомлялося, побороти депресію легше, ніж здається.