Відомий в Україні дитячий лікар Євген Комаровський відомий також як телеведучий програми "Школа доктора Комаровського". Крім того, медик ще й активний користувач соцмереж, де також дає корисні поради батькам стосовно дітей. Наприклад, на своїй сторінці в Instagram лікар часто відповідає на питання користувачів, які стосуються дітей. У новому випуску своєї рубрики доктор Комаровський відповів на питання про те, який напій для дитини найбільш правильний, найздоровіший?

"Якщо якийсь засіб використовується для пиття, для втамування спраги, то для здоров'я дитини найкориснішим, найздоровішим напоєм є не кип'ячена, негазована мінеральна вода нейтрального смаку. Якщо ж мова йде про найкорисніші, найздоровіші напої хворому, то в більшості випадків таким напоєм найздоровішим є засіб для пероральної регідратації. Це такий порошок, який розчиняється у воді, в цьому порошку є, як правило, глюкоза і певні мінеральні солі, які потрібні дитині під час хвороби. Тим не менш зробимо акцент на здорових дітей. Медична наука однозначна – вода і тільки вода", - повідомив Коморовський.

Зазначимо, що раніше відомий педіатр також розповідав про те, як привчити дитину до самостійності. Одна з матусь написала лікарю: "Доктор, допоможіть мені — вже опускаються руки все робити за доньку. Вона абсолютно нічого не хоче робити сама: я її розчісую, заплітаю, одягаю, складаю їй портфель, насипаю в тарілку їжу, відвожу в школу і зустрічаю, увечері мию… Вона буде півгодини сидіти з не зав'язаними шнурками, поки я, втративши терпіння, все-таки не зав'яжу їх... Що мені робити, як привчити дитину до самостійності?". Що відповів доктор Комаровський, читайте тут.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, Комаровський пояснив українцям, як діти повинні носити шарфики.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Комаровський розповів, чому проголосує за Зеленського.

Також портал "Знай.uа" писав, що Комаровський навчив матусь міряти температуру.