Літня жінка не відразу зрозуміла, що відбувається з її тілом, коли вперше побачила, як щось незрозуміле виростає прямо з її пупка.

Сімдесятирічна іспанка звернулася до відділення невідкладної допомоги, де розповіла лікарям, що болюча пухлина в її животі збільшувалася протягом останніх чотирьох місяців, пише Live Science.

Звернутися в лікарню через довгий термін вона вирішила тільки тому що з пупка почала текти кров.

Зовнішній вигляд пухлини і на рентген-знімку

Медики оглянули аномалію і встановили, що дивна пухлина, яка росте з пупка жінки, виявилася метастазуючий рак.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Маса була твердою і становила 2 сантиметри в діаметрі. Лікарі також виявили ще одну освіту в тазу.

Дослідження показали, що в області таза в жінки була відносно велика маса злоякісних танею, розміром 11 см на 11 см на 9,5 див.

Біопсія ущільнень показала, що у жінки розвинувся рак яєчників.

Цей тип метастази в пупок називається "вузликом сестри Мері Джозеф".

"Вузлик сестри Марії Джозеф іноді зустрічається у пацієнтів з раком кишечника або гінекологічним захворюванням. Але це "відносно рідкісний випадок", — заявив співавтор клінічного звіту Хав'єр Барамбио, який лікував цю жінку.

Неясно, як саме рак поширюється на область пупка, але можливо це відбувається через кровоносну або лімфатичну систему, яка переміщується по зв'язкам або залишками ембріологічних структур, які були необхідні під час розвитку, але більше не мають мети після народження.

Жінці провели операцію зі зменшення розміру пухлини, а також хіміотерапію для лікування залишився раку.

Дивіться також: Рідкісні захворювання

Нагадаємо, сорокарічна бразилійка страждає від рідкісного захворювання, в результаті чого половина її обличчя перетворилася в скупчення пухлин.

Раніше Знай.uа повідомляв, що обличчя филипиннской пенсіонерки постраждало від страшної інфекції, яку, за її словами, вона підхопила, видавлюючи прищ.

Також Знай.uа писав, що дерматологи і психологи спробували розібратися в дивовижному людському — бажанні тиснути прищі.