Забруднення повітря може негативно позначитися на сексуальних здібностях чоловіків у спальні.

Нові дослідження Медичного університету Гуанчжоу показали, що регулярний вплив токсичних автомобільних парів пов'язан з більш високими показниками еректильної дисфункції, пише Daily Mail.

Вчені вважають, що вдихання отруйних частинок може викликати запалення кровоносних судин, а отже, кисневе голодування, що негативно позначиться на здатності чоловіків до сексуального збудження.

Еректильна дисфункція

Свої висновки дослідники підкріплюють експериментами, проведеними на тваринах.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У рамках дослідження команда вчених піддавала щурів регулярному впливу бензину та дизельних вихлопних газів і контролювали рівень їх сексуального збудження.

Результати показали, що чим довше вони піддавалися впливу, тим менше ймовірність того, що вони будуть реагувати на сексуальні стимули.

"Отримані результати викликають занепокоєння з приводу потенційної ролі довгострокового впливу викидів бензину в розвитку еректильної дисфункції", — поперджають вчені.

Деякі дослідження показують, що більше третини населення страждають від цього захворювання.

Хоча такі ліки, як "Віагра", зробили революцію в лікуванні. Тим не менше близько 35 % чоловіків, які їх приймають, не бачать ніяких поліпшень.

У важких випадках хвороба може зруйнувати стосунки і спричинити тривогу і депресію.

Правда про еректильну дисфункцію

"Я не здивований цим відкриттям. Забруднення повітря впливає не тільки на кровоносні судини, але і на рівень кисню",— заявив доктор Джеф Хаккетт, голова Британського товариства сексуальної медицини.

За його словами, якщо рівень кисню в крові, що досягає геніталій чоловіки, значно знижується через вихлопних газів, пацієнт з більшою ймовірністю буде страждати від еректильною дисфункцією.

Нагадаємо, довгоживучі сперматозоїди з більшою ймовірністю ведуть до народження здорової потомства.

Як повідомляв портал "Знай.uа" високі дози віагри можуть призвести до порушення колірного зору.

Також "Знай.uа" писав, еректильна дисфункція може бути пов'язана з неправильною роботою конкретної ділянки ДНК.