Кожен третій страждає через набридливе хропіння свого партнера. І це не лише неприємний звук, який заважає заснути ввечері, а потім будить всю ніч. Це і надмірна пітливість, занижене лібідо і часті пробудження з нападами задухи. Про це повідомив портал ВладТайм.

Люди, котрі часто хроплять, не усвідомлюють того, що роблять. І звинувачення партнера для них частково не зрозумілі. З метою допомогти обом і знайти вихід із ситуації, фахівці озвучили просту п'ятихвилинну методику, з допомогою тренування якої, можна назавжди позбавитись від хропіння, яке псує життя значній частині людства.

Згідно результатів статистики, 70% людей хропуть. За словами Майка Дилкса – лікаря-отоларинголога, з лондонської лікарні Св. Івана та Св. Єлизавети, якщо не займатись лікуванням хропіння, воно може перетворитися в страшну проблему, яка загрожує життю - апное уві сні. Це досить серйозно і такий розлад сну може бути фатальним, оскільки при ньому у людей виникають серцеві напади посеред ночі.

Виходить, що хропіння надає дискомфорт не тільки оточуючим, але і може бути небезпечним для самої людини. У рамках досліджень вчені розробили революційне тренування мови і горла, що дозволить тонізувати області шиї, що відповідають за хропіння. За словами Дилкса, такий метод не вилікує, однак гучність хропіння точно приглушить. Тренування складається із трьох вправ, кожна з яких створена для різної частини рота і шиї – язика, м'якого неба і нижньої частини горла.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Перше – необхідно зігнути язик назад так, щоб він був в напрямку верхньої частини рота і перш ніж підняти його вперед, він повинен торкнутися задньої частини верхніх зубів. Вправу повторити кілька разів.

Друге – варто відкрити рот якомога ширше і говорити "аааа" на протязі 20 секунд.

Третє – потрібно висунути язик до того, як зробити глибокий вдих і видати сильний звук, немов вереск, а потім прополоскати повітрям протягом 30 секунд.

Нагадаємо, молоді жінки виявилися лідерами в рейтингу хропіння.

Як повідомляв портал "Знай.uа" дві години в день — оптимальний час користування гаджетом для дітей.

Також "Знай.uа" писав, що денний сон просто-таки життєво необхідний деяким людям.