Вченим вдалося з'ясувати, який розмір статевого члена є оптимальним для отримання жінкою задоволення. Виявилося, що власники великого чоловічого достоїнства ризикують часом травмувати не тільки партнерку, але і самих себе.

Вчені з Університету Нью-Мексико і Університету Каліфорнії з'ясували, що переважна більшість жінок, найімовірніше, відмовиться від стосунків з чоловіком, чий розмір пеніса істотно більше середнього.

У дослідженні взяло участь 75 жінок у віці від 18 до 65 років. Вчені з'ясували, що для досягнення оргазму статевий орган чоловіка повинен бути розміром у 16 сантиметрів.

Дослідники відзначили, що для "випадкових" зв'язків жінки воліють більший розмір чоловічого достоїнства, тоді як для сімейного життя їм достатньо менших форм.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Вчені переконані, що для регулярного оргазму жінкам досить середньої довжини в 13,8 сантиметрів.

Раніше повідомлялося, що іноді від постійної напруги важко розслабитися і уснуть, тому люди все частіше почали засинати під улюблену ритмічну музику. Проте лікарі застерігають, що це може бути небезпечно.

Лікар-сомнолог Олексій Мелехин пояснив, чому краще відмовитися від музичного супроводу під час сну.

На думку доктора Мелехина, музика може провокувати появу виснаження і перевантаженість. Мелодія музики змушує нервову систему людини активно працювати і перебувати в тонусі. Це не дає можливість розслабитися під час сну взагалі.

Нагадаємо, скільки в організмі людини тримається алкоголь і наркотики.

Як повідомляв Знай. ua, експерти розкрили 5 чарівних властивостей цитрусів.

Знай. ua писав, що експерти назвали найбільш ефективний засіб від болю і втоми.