Вчені з американського університету Темпл підтвердили, що оливкова олія підтримує пам'ять і здібності до навчання, а все завдяки поліфенолам – важливим антиоксидантів, що сповільнюють процеси старіння. Найкраще додавати її в салати.

Яйце багато холіно-важливою речовиною, що допомагає формувати нові клітини і позитивно впливає на нервові закінчення. Інформація засвоюється краще, коли нейрони добре з'єднуються між собою. Крім того в них містяться вітаміни В6, В9, В12 і D.

Буряковий сік покращує приплив крові і кисню до мозку, завдяки чому він працює ефективніше. Він має антиоксиданти, які виводять токсини з організму. У ньому багато вітаміну С, навіть більше, ніж у цитрусових.

Куркума століттями використовувалася в азіатській культурі. Вона містить куркумін, який покращує кровообіг і приплив кисню в мозок. Він має протизапальний ефект і є імуностимулятором. У день варто вживати не більше столової ложки спеції.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Шпинат містить вітаміни К, А, С. Вони беруть участь у синтезі жирів, які важливі для будівництва та роботи клітин. Також вітаміни допомагають мозку краще працювати, борються із запаленням і корисні для імунітету.

Чорна квасоля містить вітаміни групи В, а також важливі для пам'яті мікроелементи: фолати, магній, калій, залізо і кальцій.

Нагадаємо, медики розкрили незвичайний метод схуднення.

Як повідомляв Знай. ua, Комаровський викрив фармкомпанії.

Знай. ua писав, що як правильно підтримувати водний баланс в організмі.