Україну накриє потужна хвиля магнітних бур, яка закінчиться тільки 25 квітня. Найважче буде відповідно 23-24 квітня. Про це свідчить календар магнітних бур на квітень 2019 рік.

Як заявляють експерти, найбільше магнітні бурі вплинуть на самопочуття метеозалежних людей. Іншим же українцям слід побоюватися посилення невпевненості і навіть агресивності (як чужої, так і власної). У ці дні рекомендується розслабитися і намагатися не вступати в різні конфлікти.

При цьому повідомляється, що це останні магнітні бурі у цьому місяці. Так, не тільки Великдень 2019 пройде в спокійній геомагнітної обстановки – але і травневі свята, які відразу підуть за нею.

Найчастіше магнітні бурі провокують: сонливість або, навпаки, безсоння; раптове погіршення самопочуття, дратівливість, неуважність уваги.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Під час магнітних коливань потрібно звернути увагу на харчування. У цей період фахівці рекомендують уникати переїдання – воно підвищує навантаження на серцево-судинну систему.

Кандидат медичних наук, лікар Віктор Сидоренко говорив, що під час магнітних бур, в першу чергу, страждають центральна нервова система і серцево-судинна системи людини, зростає кількість інфарктів, інсультів, гіпертонічних криз, збільшується кількість смертей.

Нагадаємо, що за останні місяці три найпотужніші спалахи на Сонці спричинили магнітну бурю, яка нині мчить прямо до нашої планети. Лікарі попереджають, небесні явища можуть викликати погане самопочуття у метеозалежних людей.

Як повідомляв портал Знай.иа, найбільші магнітні бурі у нашій країні було зареєстровано 18 і 19 березня, а також 20 квітня та 5−6 травня минулого року. Тоді індекс геомагнітної активності був дорівнює позначці 6, що відповідає бурі другого рівня за п'ятибальною шкалою.

Також портал Знай.иа писав, що у квітні слід чекати кілька геомагнітних коливань, які можуть негативно вплинути на самопочуття. найактивнішим буде Сонце у другій половині місяця, а ближче до Великодня геомагнітна обстановка буде досить спокійною.