Відомий український хірург Андрій Якобчук розповів, чи бувають ускладнення після пластичних операцій.

Цю інформацію повідомляє Clutch.

Дуже часто дівчат, які мріють кардинально змінити зовнішність за допомогою пластики, терзають думки "А чи все піде як треба? Чи можуть виникнути ускладнення?". Це зрозуміло, адже на кону не тільки привабливість, але і здоров'я.

Андрій Якобчук відповів на хвилююче питання:

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Ускладнення під час пластичних операцій були, є і будуть. Це невеликий відсоток, але він існує. Потрібно розуміти, що зі ста операцій у трьох, п'яти, семи пацієнтів будуть якісь питання, пов'язані з перебігом післяопераційного процесу. І ті хірурги, яким задають питання, а вони кажуть, що не буває ускладнень, або брешуть, або не оперують. Майстерність хірурга визначається не кількістю ускладнень, а чуттям, швидкістю реакції і того, як він з цими проблемами буде справлятися і актуально реагувати на скарги і питання пацієнта". зазначив пластичний хірург

Нагадаємо, що нове дослідження косметичних засобів не на жарт стривожило вчених. Дослідники з'ясували, що сонцезахисний крем, без якого не можуть обійтися більшість любителів позасмагати на пляжі, небезпечний для здоров'я.

Так спеціалісти стверджують, що хімічні складові такого засобу можуть потрапляти в кров і досягати концентрації, що перевищує допустиму в 419 разів.

Проведене ними дослідження показало, що оксибензон, що входить до складу сонцезахисного крему, в плазмі крові досягає концентрації в 206, 9 нг/мл, при максимально допустимій позначці 0,5 нг/мл.

Небезпека оксибензона полягає в його канцерогенній дії на організм і порушення роботи гормонів, що цілком може спровокувати ембріотоксичну дію. Передбачається, що ця речовина може привести до раку.

Як повідомляв портал "Знай.uа", фахівці розповіли про неймовірну користь найдешевшої мазі. Це унікальний чудо-засіб від багатьох напастей за досить доступною ціною.

Також "Знай.uа" писав, дерматолог Меган Маркл розкрила секрет її бездоганної шкіри.