У найближчі дня слід бути дуже обережними та слідкувати за совоїм самопочуттям, адже прогнозують сильний метеоудар.

Про це пише "Сегодня".

Так, 15 травня з 9:00 за київським часом Землю сколихне магнітна буря рівня G1. Серйозні геомагнітні коливання будуть відчутні до 15 години.

Такими ж сильними будуть і удари наступного дня, 16 травня. І лише 17 травня магнітний вплив поступово почне слабнути.

Особливо обачними в цей період слід бути людям з підвищеною метеозалежністю, погано магнітні бурі впливають на гіпертоніків та тих людей, які мають проблеми з серцево-судинною системою чи інші хронічні захворювання.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як захиститися від згубного впливу Сонця?

У особливо чутливих людей під час магнітних бур організм реагує більш гостро: порушується робота серцево-судинної системи, загострюються хронічні захворювання, може підвищуватися артеріальний тиск і рівень адреналіну в крові, з'являються неспокій і страхи.

Щоб уникнути негативного впливу сонця в період магнітних бур, медики рекомендують не навантажувати себе надмірною фізичною роботою, більше відпочивати, уникати стресових ситуацій, а також дотримуватися правильного раціону харчування та пити достаньо води.

На ці дні, коли Землю накриває потужні магнітні бурі, краще відмовитись від далеких поїздок.

Нагадаємо,фахівці розповіли, чого краще уникати навесні, щоб не нашкодити здоров'ю.

Як повідомляв портал Знай.ua, лікарі назвали весняний продукт, який допоможе зміцнити імунітет.

Також Знай.ua писав про те, що експерти розповіли, як такий продукт, як пальмова олія може знищити планету.