Ірландські вчені змогли прийти до висновків про те, що білкові продукти можуть допомогти в схудненні. Вони прийшли до висновку, що сир корисніше, ніж було прийнято вважати раніше.

Багато людей сприймають як сир нездорову їжу, яка сприяє підвищенню рівня холестерину. Проте вчені і Америки недавніми дослідженнями змогли довести, що деякі види цього смачного продукту можуть захистити від раку печінки.

Фахівці Університетського коледжу Дубліна надали у новій науковій роботі надали аргументи на користь сиру, як корисного продукту. Так, сир може допомагати позбавлятися від зайвої ваги і не завжди його вживання в раціоні спричиняє за собою збільшення холестерину.

Вчені вели спостереження за 1500 добровольцями з Ірландії. Для них взяли тільки тих людей, які регулярно мають сир у своєму раціоні.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

За результатами дослідження часте вживання сиру призводить до значного збільшення рівня насичених жирних кислот в організмі, але при цьому не було розходжень у спостережуваних рівнях холестерину ЛПНЩ. Дослідники припускають, що суміш поживних речовин в сирі допомагає компенсувати підвищене споживання насичених жирів.

Також вживання сиру призвело до того, що знижувалися розміри талії і корелює з більш низьким кров'яним тиском.

Нагадаємо, Моз розповів про небезпеки модних гаджетів.

Як повідомляв Знай. ua, як схуднути до літа і не перетворитися на "травоїдна істота".

Знай. ua писав, як рослинний продукт може "смачно" знищити планету.