Популярний в Україні дитячий лікар Євген Комаровський відомий також як телеведучий програми "Школа доктора Комаровського". Крім того, медик ще й активний користувач соцмереж, де також дає корисні поради батькам стосовно дітей. Наприклад, на своїй сторінці в Instagram лікар часто відповідає на питання користувачів, які стосуються дітей. У новому випуску своєї рубрики доктор Комаровський відповів на питання про те, що робити з атопічним дерматитом у дітей.

"Запитання. Якщо у дитини дерматит, досить походу до дерматолога тільки чи треба ще щось робити? Може аналізи?

Відповідь. Я вам скажу більше: це принципово невірно ходити з атопічним дерматитом до дерматолога. Розумієте, атопічний дерматит – це одна з найчастіших, найпоширеніших проблем педіатрії. Це як з нежитю ходити до отоларинголога. Атопічний дерматит – це загальнопедіатрична проблема, яка вирішується не тільки обробкою шкіри, але вирішується корекцією параметрів способу життя. Це препарати, які не тільки наносяться на шкіру, але і певні ліки всередину. Це корекція харчування. Це регулювання калу. Це величезна кількість проблем, в курсі яких повинен бути адекватний педіатр. Більш того, якщо педіатр відправив вас з атопічним дерматитом до дерматолога, краще шукайте іншого педіатра", - розповів лікар.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Нагадаємо, Комаровський розповів, як сварки батьків впливають на дітей. Доктор Комаровський закликав батьків не "вбивати" дітей своїми сварками.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Комаровський розповів, чому проголосує за Зеленського.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаровський навчив матусь міряти температуру.