З приходом тепла сім'ї з дітьми все частіше ходять на прогулянки в парки і ліси, влаштовують пікніки. Відомий український педіатр Євген Комаровський розповів, як правильно зібрати дитину на прогулянку в ліс.

Відповідний пост він розмістив у своєму Instagram.

Насамперед доктор рекомендує пам'ятати про безпеку. Так, одяг дитини повинна бути яскравих кольорів і бажано зі світловідбиваючими елементами. Якщо ви йдете на прогулянку в ліс, навіть влітку, варто надягати щільні штани і високі черевики.

Комаровський зауважив, що не можна виключатися ймовірність того, що дитина може загубитися. З цієї причини у нього з собою завжди повинен бути свисток і повністю заряджений телефон.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Варто зібрати дитині маленький портфельчик, де буде лежати пляшечка з водою і пара енергетичних батончиків.

Добре, якщо ви навчіть своїх дітей користуватися компасом. Це досить важливо, навчитеся разом, якщо ви теж не вмієте.

Перед походом у ліс важливо пояснити дитині, що йому робити у випадку, якщо він загубиться.

Раніше повідомлялося, що лікар-педіатр Євген Комаровський попередив про популярні медичні препарати, які можуть бути дуже небезпечними. Мова йде про проносних засобах.

Лікар Євген Комаровський розповів про те, чи можна використовувати проносне при запорах і кишкової непрохідності у дитини.

За словами педіатра, перш, ніж прийняти рішення про прийом проносного, важливо визначити причину запору. А це може зробити тільки лікар, і дати рекомендації щодо подальших дій.

Нагадаємо, Комаровський розповів, як зменшити страждання дітей.

Як повідомляв Знай. ua, Комаровський розповів, як боротися з наднебезпечних дитячою хворобою.

Також Знай. ua писав, що Комаровський вилаяв батьків за неправильне лікування поширеної дитячої болячки.